Előadás

2022.09.08. 15:22

Bogyó és Babóca! – meséivel szórakoztatott a neves írónő Bátonyterenyén (galéria)

Óvodások vették birtokba csütörtök délelőtt az Ady Endre Művelődési Központ színháztermét.

Gulyás Edina

Bartos Erika meseírót nagy szeretettel fogadták Bátonyterenyén

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

A kicsik a sokak által jól ismert írónő, Bartos Erika író-olvasó találkozójára érkeztek. Maruzs-Molnár Ágnes, a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntve a Bogyó és Babóca című mesekönyvek íróját elmondta: régóta szerették volna vendégül látni az alkotót, így nagy öröm volt számukra, hogy végre a városban üdvözölhették. 

A rendezvényen nem csak a bátonyterenyei óvodákba járó gyermekek vettek részt, még Tarról is érkeztek az interaktív programra. Egy helyi édesanya négy éves kisfiával látogatott el a találkozóra, mint mondta, nagy rajongói az írónőnek, minden este az ő történeteit olvassák elalvás előtt. 

Az előadó játékos vetélkedővel alapozta meg a jó hangulatot. A Bogyóról, a csigafiúról és Babócáról, a katicalányról szóló történetekből jól ismert szereplőket ügyesen felismerték a kicsik, és egymás szavába vágva kiabálták a jó megfejtéseket. A kivetítőn megjelenő könyvlapokat az írónő keltette életre, elmesélve az azokon szereplő bogarak történeteit. Végül arra is volt lehetőség, hogy a féltve őrzött kiadványokat dedikáltassák az résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában