Egészségnap

2022.08.25. 18:40

Minden az egészségről szól majd az eresztvényi programkavalkádon

Immár negyedik alkalommal rendeznek egészségnapot a Salgótarjáni Lokálpatrióták augusztus 27-én, szombaton, 9 és 15 óra között, amely során az egészséges életmód fontosságára hívják fel a figyelmet.

N. O.

A szervezők színes programokkal várják majd az érdeklődőket

Forrás: Beküldött

Az eseménynek az Eresztvényi Látogatóközpont ad majd otthont, ahol számos programmal várják az érdeklődőket. Lesz egyebek mellett véradás, különféle edzések, trambulin, ugrálóvár, arcfestés, valamint három szűrőbuszon végeznek komplex egészségügyi állapotfelméréseket. Ezen túlmenően kutyás bemutatóval, terápiás ebbel, nyársalós kenyérrel, rajzversennyel, illetve rendőrautó bemutatóval várják a helyszínre látogatókat.

A család- és gyermekjóléti központ szakemberei pedig olyan fontos témát boncolgatnak majd, mint az iskolai bántalmazás. Emellett a budapesti Taurin Cirkusz szabadtéri zsonglőrei játszóházzal és bemutatóval szórakoztatják majd a vendégeket.

A gyermek rajzverseny nevezési díjaiból, továbbá a nyársalós kenyérét felajánlott önkéntes összegből idén egy gyógypedagógiai intézményt, a salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola óvodai egységét támogatják majd.

Az esemény mindenki számára díjmentes és még ingyenes buszjárat is indul a látogatóközpontba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában