Mulatás

2022.08.14. 11:45

A sztárvendégek mellett nosztalgia dalok is zengtek az őrhalmi falunapon

A község templomának névadójához, Szent István ünnepéhez igazítva, a jeles eseményt megelőző szombaton tartották a falunapot az Ipoly-menti településen.

H. H.

Forrás: Beküldött

A délutáni hivatalos megnyitón Farkas Egon polgármester hangsúlyozta, a gazdasági válság és a járványhelyzet minden negatív hatása ellenére az elmúlt években sok fejlesztés történt a faluban. Többek között megújult az intézményrendszer és a közlekedési feltételekben is komoly előrelépések történtek. Ezeken kívül az Ipolyon jelenleg zajló hídépítés évszázados sebekre jelent gyógyírt, aminek folytán a felvidéki testvérekkel, legfőképpen az ipolyvarbóiakkal szorosabb kapcsolat alakulhat ki.

Skuczi Nándor, Nógrád Megye Közgyűlésének elnöke hozzátette: rendkívül fokozott figyelmet fordítanak a kisebb települések mindennapos ügyeire, és a támogatások odaítélésénél igyekeznek kellő forrásokat biztosítania a legfontosabb feladatokra. Ez Őrhalom esetében is így történt az előző esztendőkben.

A falunap eseménysorában a közönség szórakoztatásáról előbb Nokedli bohóc gondoskodott, majd a sztárvendégek között fellépett a Happy Gang együttesből Cory, illetve Tajti Boy is, míg a nosztalgikus élményeket a Music Jam Band biztosította.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában