Ellátás

2022.07.22. 17:25

Mindent megtesz betegeiért Szécsény új háziorvosa

Nagy örömmel értesültek a város lakói arról, hogy három év után, július 1-től újra rendel háziorvos az I. számú körzetben.

Sz. F

Három év után, július 1-től újra rendel háziorvos az I. számú körzetben

Forrás: Nool

Fotó: Sz. F.

Dr. Dudás Bernadett személyében egy fiatal, Nógrád megyei kötődésű doktornő állt munkába Szécsényben. Nagyorosziban született, most is ott él, már gyermekkorától kezdve az orvosi pályára készült. Leginkább az motiválta döntésében, hogy mint orvos, minél több embernek segíthet az egészsége megóvásában, vagy a gyógyulásában.

– Valódi örömet, sikerélményt jelent az orvos számára, amikor meggyógyul a beteg – fogalmazott dr. Dudás Bernadett, aki Balassagyarmaton érettségizett, majd tanulmányait a szegedi Orvostudományi Egyetemen folytatta, ahová már az első alkalommal felvételt nyert. 

Ezt követően két évig háziorvosi rezidensként dolgozott, majd egy Pest megyei településen töltötte be a háziorvosi tisztséget. Két éve Nógrád megyébe került, ahol négy község, Romhány, Kisecset, Kétbodony és Szente tartozott hozzá, s a háziorvosi teendői mellett a gyermekorvosi feladatokat is ellátta. 

A szécsényi lehetőséget kedvezőnek tartotta, ezért adta be pályázatát a városba. Mint mondta, a város vezetői és a helybéli emberek is kedvesen, szeretettel fogadták. Célja, hogy a városban jó szakmai kapcsolatot alakítson ki a kollégáival, és kivívja betegei elismerését. Orvosi hitvallása és küldetése szerint mindent megtesz a betegeiért. Nagyon fontosnak tartja a prevenciót, a betegségek mielőbbi felismerését, s azok gyógyítását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában