Napközis tábor

2022.06.13. 19:37

Horgásztáborok várják a nógrádi fiatalokat a nyári szünidőben

Nem maradnak program nélkül szűkebb hazánk regisztrációval rendelkező ifjú horgászai a nyári szünet ideje alatt.

V. E.

A foglalkozások reggeltől délutánig tartanak

Forrás: NMH/Hegedűs Márk

Fotó: Hegedus Mark

A hagyományoknak megfelelően idén is egyhetes napközis tábort szervez a kazári székhelyű Acélgyári Szabadidő és Sporthorgász Egyesület június 20-tól. A reggeltől délutánig tartó foglalkozások résztvevői elsősorban az egyesületi tagok gyerekei és unokái, illetve az egyesület által működtetett horgászszakkörök tanulói közül kerülnek ki. Az érdeklődők nagy számára való tekintettel még folynak az egyeztetések egy esetleges második turnus indításáról, hogy lehetőség szerint minden jelentkező gyermek gazdagodhasson horgásztáboros élményekkel. 

Természetesen a vakáció elmaradhatatlan része lesz az egyhetes Nógrád Megyei Ifjúsági és Gyermektábor is, amelyet a Horgász Egyesületek Nógrád Megyei Szervezete idén június 26-tól rendez meg Tiszafüreden. A szervezők mindkét eseményt érintően pályázatot nyújtottak be a Mohosz Horgász Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) kiírására. A táborok támogatását célzó eredményre várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában