Verseny

2022.05.08. 19:52

Egyik díjat a másik után nyeri, megállíthatatlan a fiatal bátonyterenyei testépítő

Két verseny, két győzelem. Nemrég újabb elismerésekkel gazdagodott a már kétszeres világbajnok fiatal bátonyterenyei testépítő, Pintér Réka.

Kakuk Klaudia

Pintér Réka újabb éremmel büszkélkedhet

Forrás: Beküldött

A bátonyterenyei Pintér Rékáról már korábban is beszámolt portálunk, akinek a testépítés nem csak hobbi: munkája, életvitele, szinte minden napja a sport körül forog. Nem csoda hát, hogy az egyik díjat a másik után zsebeli be, nemrégiben is többször állhatott a dobogóra. 

A fiatal testépítő április 30-án a Székesfehérváron megrendezésre kerülő PCA International Cup versenyén állhatott a színpadra, ahol sportmodell kategóriában első helyezést, valamint bikini kategóriában abszolút győzelmet aratott a zsűrinél, ezzel megszerezte a részvétel jogát is a májusban tartandó PCA Universe világbajnokságra. 

- Természetesen az ember mindig nyerni megy, ha komolyan gondolja a versenyzést, de mindig hatalmas extázisnak élek meg egy-egy sikert. Pláne, ha egymás után jönnek és pláne, ha duplán jönnek - kezdi beszámolóját Réka, aki azt is elárulta, hogy mindkét hétvégén párjával párhuzamosan szállt versenybe és mindketten a dobogó legfelső fokára állhattak.  

Réka a párjával együtt vett részt a versenyen | Beküldött fotó

- A múlt hétvége különlegessége, hogy az első olyan verseny volt, amin a párommal egyszerre vettünk részt. Mondanom sem kell, hogy a nap folyamán egész nap pörögtem, duplán izgultam, de a nap vége mindkettőnket kárpótolt. Akkora energiák, szeretet, büszkeség szabadult fel miután mindketten megnyertük a kategóriáinkat, hogy kellett pár nap, míg lecsillapodtak az érzések - mesélte portálunknak a fiatal testépítő. 

Újabb éremnek és serlegnek örülhet a fiatal testépítő | Beküldött fotó

Hozzátette, hogy a győzelmek plusz különlegessége, hogy eggyel magasabb kategóriába helyezték, ami nagyszerű visszajelzés a fejlődését tekintve. 

Idei második abszolút győzelmét szombaton, Budakalászon, a Magyar WABBA Testépítő és Fitness Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő Herkules Olympián zsebelte be, ahol már a profi profi kategóriában indulhatott. 

- A profi kártyám a tavaly őszi világbajnokságon nyertem meg, így nem volt kérdés, hogy tavasszal kipróbálom ismét magam a szövetség versenyén. Nagyon szuper volt újra azon a színpadon állni, ami lényegében a versenyzői karrierem első állomása volt. Ezen a versenyen is a párommal együtt indultunk, aki szintén a kategóriája aranyérmese lett, így a dupla siker és boldogság itt sem maradt el, amit tetőzött, hogy kint volt a versenyen a családom is, akik pedig a legnépesebb és leghangosabb szurkolói tábor képzeletbeli díját nyerték el - meséli büszkén Réka, aki háláját fejezte ki családjának, hogy a versenyre elkísérték és mindvégig szurkoltak. 

Réka büszkén emeli a kupát | Beküldött fotó

A fiatal fitnesz versenyző a jövő héten sem fog sokat tétlenkedik, ugyanis újabb kihívások elé néz és nagy reményekkel utazik Angliába a PCA világbajnokságra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában