Vizsga

2022.05.02. 11:31

A magyar nyelv és irodalom érettségi írásbeli részén már túl vannak a nógrádi diákok is (fotók)

Ma délelőtt megkezdődtek az idei érettségi vizsgák, délelőtt magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdtek a diákok. Fotóriportereink két salgótarjáni intézménybe is ellátogattak.

Nool

A magyar nyelv és irodalom írásbelin már túl vannak a diákok

Forrás: NMH/Hüvösi Csaba

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szűkebb hazánk 21 középiskolájában összesen 1197 érettségiző vizsgázik 44 különböző tantárgyból május 2. és 23. között. A megyében az emelt- és középszintű érettségi vizsgák is zajlanak: emelt szinten összesen 619, míg középszinten 3574 tanuló tesz érettségit. Hétfő délelőtt magyar nyelv és irodalomból emelt szinten 37, középszinten 748 Nógrád megyei diák adott számot a tudásáról. 

A Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu fotóriporterei hétfő délelőtt két salgótarjáni intézményben lesték meg a vizsgázókat. Hüvösi Csaba a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikumában járt:

A salgótarjáni Bolyai János Gimnázium érettségiző diákjainál Hegedűs Márk örökítette meg az első írásbeli vizsga pillanatait:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában