Tündérszépek

2022.02.24. 20:09

Lépésről lépésre a bombatestért – ezt ajánlja a salgótarjáni edző

Mrakics Nikolett testnevelő, edző a bombaforma titkát most a Tündérszépek versenyzőivel is megosztotta, amellyel tuti a siker a tökéletes fotókhoz.

B.L.

Mrakics Nikolett maga is sportol

Forrás: Nool

Fotó: B.L.

Még most sem késő jelentkezni Tündérszépekre. Ha tartasz attól, hogy nem tudod, miként kell felkészülni egy ilyen fotózásra, akkor Mrakics Nikolett ad pár tippet, amik segítségével te is formába hozhatod magad. 

A kezdetek

A felkészülést már hetekkel a fotózás előtt érdemes elkezdeni, hiszen a sportban semmi sem történik egyik pillanatról a másikra. Mrakics Nikolett, a Salgótarjáni AC edzője maga is sportol, így pontosan tudja, milyen sok munkára van szükség ahhoz, hogy látható eredménye legyen. 

– Érdemes a felkészülés elején eldönteni, hogy mely területeket akarjuk felturbózni, vannak, akik a fenekükkel, vannak, akik a hasukkal elégedetlenek. Minden izomcsoportra vannak gyakorlatok, amik segíthetnek. És nem szabad feladni, ha nehéz, a siker lebegjen mindenki szeme előtt – mondta az edző.

Minden izomcsoportra létezik gyakorlatForrás: B.L. / Nool

A fotózás előtt

Ami a fotózás előtti pár napot illeti, a legnagyobb jelentősége már nem a mozgásnak, hanem a táplálkozásnak, és a sok pihenésnek van. 

– Ekkor már kerülni kell például a csokit, ami nem tesz jót a bőrnek, illetve a szénhidrátokat tartalmazó ételeket, italokat. A leendő Tündérszépek pihenjék ki magukat, mert a fotókon hatványozottan látszódnak a fáradtság és a kialvatlanság jelei - tanácsolta Mrakics Nikolett.

A nagy nap

A fotózás napjára Csapó Dorina, a komáromi fitneszedző és sportmodell ajánlott pár tippet a fitnesz világából. Ahogy a Kemma.hu-nak elmondta, szerinte még a fotózás előtt is tehetünk még a jobb képért, érdemes aznap sem pihentetni az izmokat. Egy gumiszalaggal egyszerű mozdulatokkal, karhajlításokkal, guggolásokkal átmozgathatjuk az izomzatot, így ilyenkor a kívánt izomtónus is rögtön megvan.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

A Tündérszépek országos szépségverseny 2022-es nevezési időszaka már javában dübörög, a fotózások már folyamatosak, a helyek pedig egyre telnek, így nem érdemes sokáig hezitálni. Jelentkezz még ma, képviseld Te Nógrád megyét!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában