Vásárcsarnok

2022.01.14. 19:09

Új helyre költöznek a salgótarjáni piac árusai

Ehéten még nyitva a csarnok, de már az új helyszínekre történő átköltözés is zajlik − tájékoztattak a salgótarjáni piac közösségi oldalán.

Nool

Hamarosan teljesen megújul a vásárcsarnok Salgótarjánban

Forrás: NMH

Hamarosan teljesen megújul a vásárcsarnok Salgótarjánban

Forras: NMH

A bejegyzés szerint a vásárcsarnok felújítása abba a szakaszba ért, amikor a csarnokot ki kell üríteni, és át kell adni a felújítást végző kivitelezőnek. 
Erre csak jövő hétfőtől, azaz január 17-étől kerül sor, azonban már a napokban is folyamatosan zajlik a kereskedők, árusok költözése.  
Ezen a héten még nyitva lesz a vásárcsarnok egyes kereskedők már az új árusító helyeiken lesznek megtalálhatóak. 

Az új, ideiglenes piaci helyszínek egy csoportban, egy helyen, pár méterrel a csarnoképület mögött, a piaci parkolóban lesznek kialakítva. Az árusok a volt élelmiszerüzlet épületében, az emellett felállított óriássátorban, valamint négy faházban kereskedhetnek. Egy kisebb átalakítás után – várhatóan két hét múlva – a hátsó parkolóban található épületet is megnyitják, ahol a kifőzdések és a pecsenyések kapnak majd helyet.

Mint azt a bejegyzésben írták, a következő napokban, hetekben folyamatosan tájékoztatást fognak adni, bemutatva az ideiglenes piaci helyszíneket, illetve azt, hogy mely termék és szolgáltatás pontosan hol lesz megtalálható.

Ezek is érdekelhetik