Vásárcsarnok

2022.01.14. 19:09

Új helyre költöznek a salgótarjáni piac árusai

Ehéten még nyitva a csarnok, de már az új helyszínekre történő átköltözés is zajlik − tájékoztattak a salgótarjáni piac közösségi oldalán.

Nool

Hamarosan teljesen megújul a vásárcsarnok Salgótarjánban

Forrás: NMH

Fotó: Hegedűs Márk

A bejegyzés szerint a vásárcsarnok felújítása abba a szakaszba ért, amikor a csarnokot ki kell üríteni, és át kell adni a felújítást végző kivitelezőnek. 
Erre csak jövő hétfőtől, azaz január 17-étől kerül sor, azonban már a napokban is folyamatosan zajlik a kereskedők, árusok költözése.  
Ezen a héten még nyitva lesz a vásárcsarnok egyes kereskedők már az új árusító helyeiken lesznek megtalálhatóak. 

Az új, ideiglenes piaci helyszínek egy csoportban, egy helyen, pár méterrel a csarnoképület mögött, a piaci parkolóban lesznek kialakítva. Az árusok a volt élelmiszerüzlet épületében, az emellett felállított óriássátorban, valamint négy faházban kereskedhetnek. Egy kisebb átalakítás után – várhatóan két hét múlva – a hátsó parkolóban található épületet is megnyitják, ahol a kifőzdések és a pecsenyések kapnak majd helyet.

Mint azt a bejegyzésben írták, a következő napokban, hetekben folyamatosan tájékoztatást fognak adni, bemutatva az ideiglenes piaci helyszíneket, illetve azt, hogy mely termék és szolgáltatás pontosan hol lesz megtalálható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában