Tündérszépek

2022.01.22. 15:20

Csini magassarkú vagy kényelmes sportcipő? Nem meglepő, mire szavaztak a nógrádi csajok!

Köztudott, hogy egy jól megválasztott magassarkú nemcsak javítja a tartást, de hosszabbá is teszi a lábat, ráadásul a pasik is rajonganak érte. Instagram követőink döntő többsége mégis inkább egy kényelmes sportcipőre voksolt.

Nool

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Egyértelmű, hogy egy fotózás során is érdemes ezt a darabot választani, de fontos, hogy a lábunkra legtökéletesebben passzolót válasszuk. A Tündérszépek hamarosan induló fotózásán is célszerű nőies lábbelit választani, de ki mondta, hogy egy menő sportcipő nem tehet szexivé? 

Insta követőink 82 százaléka szavazott a kényelemre, vagyis ennyien választanának inkább egy vagány sportcipőt, mintsem egy magassarkút. Ezt a lábbelit követőink csupán 18 százaléka választaná a hétköznapokban. 

 

Elsöprő sikert aratott a kényelemForrás: Nool.hu Instagram

Korábbi Tündérszépeink, Dénes Glória, Sirkó Rebeka, és a 2020-as verseny döntőse, Torják Gerda is a kényelem mellett döntött. A három szépség sportcipőt húzott fotózásunkon. 

Korábbi Tündéreink a magassarkú mellett sportcipőbe is bújtak fotózásunkonForrás: H. M. / NMH

Te is kipróbálná magad egy országos szépségversenyen? Szeretnéd, ha egy profi fotós készítene rólad képeket, ráadásul teljesen ingyen? Akkor jelentkezz még ma a Tündérszépek 2022 versenyére! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában