Szépségápolás

2022.01.19. 19:50

Rúzs vagy szempillaspirál? Erre esküsznek a nógrádi csajok!

A tűzpiros száj vagy inkább szénfekete szempillák? Mindkettő vonzó, de vajon melyiket érdemesebb használni a Tündérszépek fotózásán? Erre a kérdésre kerestünk választ Instagramunkon, ahová szép számmal érkeztek voksok, még a férfi követőinktől is.

Nool

Galcsik Nikoletta, a 2021-es Tündérszépek nógrádi döntőse

Forrás: NMH

Biztos nem csak leendő Tündérszépeink fejében fordul meg, hogy a szempillaspirál vagy a rúzs tesz ragyogóbbá, de a hamarosan induló fotózásaink apropóján ezt kérdeztük meg követőinktől a hírportálunk Instagram oldalán. Bár nincs szebb a természetes szépségnél, egy leheletnyi smink szinte csodákra képes. Sokan a szájukat szeretik hangsúlyozni, de talán nincs is annál vonzóbb egy nőn, ha a szemeit teszi igézőbbé. Voksolóink döntő többsége, 62 százaléka döntött a szempillaspirál mellett, és csupán 38 százalékuk szavazott a rúzsra. Érdekesség, hogy a voksolók között férfiakat is találtunk, akik kivétel nélkül a rúzsra tették le névjegyüket.

A szavazók 62 százaléka a szemek hangsúlyozására esküszik
Forrás: Nool.hu Instagram

Korábban Galcsik Nikolettát, a 2021-es Tündérszépek Nógrád megyei döntősét is kifaggattuk, szerinte milyen makeup-ban érdemes megjelenni a Tündérszépek fotózásán.

Szerintem minden lánynak magának kell eldöntenie, hogy sminkben vagy anélkül szeretne részt venni a fotózáson, de fontos a mértékletesség. − vélekedett a tavalyi döntős szépség. 

Galcsik Nikoletta szerint nagyon fontos a mértékletesség, ha sminkről van szó
Forrás: Gleb Valentinovich

Jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére!

Te is rajongsz a szépségápolásért? Szereted sminkelni magad? Akkor itt az idő, hogy jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére! Töltsd ki a jelentkezési lapot még ma, és csatlakozz azon 18-29 éves Nógrád megyei hölgyek közé, akik szépségükkel képviselhetik Nógrád megyét az országos szépségversenyen!

Viktória szerint sem érdemes túlzásba vinni

Korábbi döntős Tündérszépünk − aki már kétszer is megmérettette magát a versenyen – Szerémi Viktória, is úgy véli, hogy az igényes smink sokat számít, ha fotózásról van szó. 

Fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, egy igényes smink pedig tesz hozzánk egy kis pluszt. Azonban azt ajánlom a jelentkezőknek, hogy soha ne vigyék túlzásba, mindig maradjanak önmagunk!

– tanácsolta az egykori Tündérszép. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában