elismerés

2021.11.17. 19:46

Kimagasló tanulmányi eredményt elért diákokat díjaztak Balassagyarmaton

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató hazánk 13 megyéjében, köztük Nógrádban és a fővárosban is ellátja a gyermekvédelmi feladatokat.

G. E.

xxxx

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

A szolgáltató munkatársai fontos feladatnak tartják, hogy elismerjék azokat a gondoskodásban élő gyermekeket, akik példaértékű munkát végeznek valamilyen területen. Idén első alkalommal ítélték oda a Kiválóság díjat, amelyre az előző tanévben kiemelkedő tanulmányi eredménnyel büszkélkedő tanulók pályázhattak. A felhívásra az általános iskolák felső tagozatos tanulói és a középiskolások adhatták be a bizonyítványuk másolatát.

– Célunk az volt, hogy a jutalommal motiváljuk a családjukból kiemelt gyermekeket, általuk példát mutatva sorstársaiknak – fogalmazott a balassagyarmati átadóünnepségen Ádám Lászlóné, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató területi igazgató-helyettese.

Nógrád megyében 12 kiválós tanulót köszöntöttek
Fotó: H. M. / NMH

Minden pályázó gyermeket díjazták, egyszeri rendkívüli zsebpénzt kaptak. Nógrád megyében 12 kiválóságot köszöntöttek, közülük négyen általános iskolába, heten középiskolába, egy diák pedig szakiskolába jár. Hárman kitűnő tanulmányi átlaggal büszkélkedhetnek: Setényi Máté György, Setényi Nikoletta és Takács Valentina Ágnes. Azonban szintén elismerésre méltó bizonyítványt tudhat magáénak: Bangó Alexandra, Dicső Georgina, Dobrovszky Regina Anna, Dobrovszky Viktor, Králik Bianka, Królik Veronika, Oláh Natália, Pataki Attila, Setényi Katalin is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában