álomautó

2021.10.23. 07:00

Akár négy ingatlant is megér Nógrád megye legdrágább használt autója

Közel 300 lóerős az a BMW, amit huszonkilenc és félmillió forintért kínálnak eladásra a legnagyobb használt autós portál szerint. Jelenleg ez szűkebb hazánk legdrágább vasparipája, ami Salgótarjánban keresi új, kőgazdag tulajdonosát.

Nool

Az autó 10, 8 millió forint értékű extrával van felszerelve

Forrás: hasznaltauto.hu

A hirdetés szerint az aktuális eladási ár akciós, jelenlegi tulajdonosa eredetileg 31 millió forintért szeretett volna megválni felsőkategóriás luxusautójától. A méregdrága vas 2020 augusztusában gurult ki az autógyárból, és azóta 9000 kilométert futott.

Elegáns, szélsebes, és méregdrága. 29,5 millió forintot kóstál a német gyártmányú autócsoda
Fotó: hasznaltauto.hu

A 730 Ld xDrive típusú BMW olyan több mint 10 millió forint értékű extrákkal van felszerelve, mint például: holttér figyelő, 360 fokos kamera, sávváltó, sávtartó, fáradtság érzékelő, koccanásgátló. A luxusjárműben elől egy, hátul két beépített televízió is helyet kapott, így az utasoknak egy percig sem kell unatkozniuk, az ülések pedig a hűtés és a fűtés mellett, masszás funkcióval is rendelkeznek, amik valljuk be, korántsem hétköznapi kényelemnek számít egy autóban.

Az autó 10,8 millió forint értékű extrával van felszerelve
Fotó: hasznaltauto.hu

A luxusautóban önparkoló rendszer is van, amely röviden annyit jelent: a parkolás technikai részét leveszi gazdája válláról, akinek így már csak az ideális helyet kell megtalálnia a korántsem kisméretű, közel 30 millió forintot érő autójának. Ebből a pénzből akár négy Nógrád megyei ingatlant is lehet vásárolni, hiszen az ingatlanbazar.hu-ra feltöltött hirdetések szerint ezek ára átlagosan 5-10 millió forint.

Nem sűrűn találkozhatunk hasonló autóval a megye útjain
Fotó: hasznaltauto.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában