programajánló

2021.09.03. 14:32

Fegyverbemutató is lesz a vanyarci polgárőrnapon

Idén a település ad otthont a Nógrád megyei Polgárőr napnak szeptember 4-én, szombaton.

N. O.

Idén is főzőversennyel kezdődik az esemény

Forrás: NMH/Archív

Fotó: L. B.

Az eseményen számos programmal várják az érdeklődőket. Reggel nyolc órakor főzőverseny veszi kezdetét, majd az ünnepélyes megnyitót követően kitüntetéseket adnak át.

Ezután az Ezerkincs Tánccsoport, a Héhalmi Táncosok, a Medrody zenekar és a Regélő daloscsoport is színpadi műsorral szórakoztatja a megjelenteket. A délutáni órákban pedig Homonyik Sándor énekes gondoskodik a hangulatról. A zenés-táncos előadások mellett egész napos bemutatókkal is készülnek a szervezők a látogatók számára.

Idén is főzőversennyel kezdődik az esemény
Fotó: NMH/Archív

Az érdeklődők megismerhetik a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési csoportjának tagjait, de szolgálati kutyák is felvillantják különleges képességeiket. A nap folyamán fegyverekkel ismerkedhetnek az érdeklődők, lesz légpuskalövészet is. A rendezvényen a katasztrófavédelem és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is tart bemutatót, de egyéb szervezetek munkájába is betekintést lehet nyerni. A gyerekeket lovaglással várják a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában