hitvallás

2021.09.22. 19:46

A megbízhatóság a legfontosabb a szécsényi vállalkozó életében

Tóth Sándor hosszú évtizedek óta vállalkozik, s úgy véli, a megbízhatóság az élet minden területén kifizetődő.

Sz. F.

Tóth Sándor építőipari cége hét embernek biztosít munkát

Forrás: NMH

Fotó: Sz. F.

Már a középiskolai tanulmányai után vállalkozásba kezdett, s több munkájához kapcsolódó tanfolyamot is elvégzett. A rendszerváltozást követően Szécsényben tönkrement az a gazdasági egység, amely beton alapanyag készítésével foglalkozott. Ő viszont fantáziát látott benne, s úgy döntött, hogy a város északi részén telepet hoz létre, ahol a fő tevékenysége a betonkeverés lesz.

Lassan, lépésről lépésre fejlesztette üzemét, beszerezte a szükséges gépeket, szállítóeszközöket, s egyre több gépkezelő és szállítással foglalkozó embernek biztosított munkát. A nyugdíjas éveihez közel álló vállalkozó elmondta: mindig azt tartotta a legfontosabbnak, hogy az előállított termékek eladása biztosítva legyen. Évtizedek óta csaknem ugyanazokkal az építőipari vállalkozókkal áll kapcsolatban.

Tóth Sándor építőipari cége hét embernek biztosít munkát
Fotó: Sz. F. / NMH

– Minden gazdasági, kereskedelmi kapcsolatban legfontosabb a pontosság és a megfelelő minőség. Ez hatványozottan érvényes a területünkre. Megfelelő időben kell szállítani a betont, s fontos, hogy a minősége kifogástalan legyen, mert csak így tudunk hosszútávon megmaradni a piacon. A megbízható partneri kapcsolataink szinte a kezdetekig visszanyúlnak – mondta Tóth Sándor, hozzátéve, hogy az építőipar napjainkban fellendülőben van, ezt a megrendeléseken is tapasztalja. Jelenleg hét embernek biztosít munkát, közülük többen már hosszú évek óta nála dolgoznak, van, aki a kezdetek óta. – Új embert jószerével csak akkor kell felvenni, amikor valaki nyugdíjba vonul. Megbecsüljük a dolgozókat, s úgy érzem, ez a kapcsolat kölcsönös.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában