ingatlanbazár

2021.09.11. 10:30

A hét ingatlana: eladó az egykori Cserhát Vendéglő

675 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, befektetőnek, aki meg szeretné venni az Ybl-Díjas Kravár Ágnes által tervezett, ikonikus épületet. Az ingatlan statikailag jó állapotban van, de mindenképp felújításra szorul. Egy biztos, az új tulajdonos neve bekerül a hely- és építészettörténet oldalaira. Képek és részletek az eladó kemping, autósmozi és vendéglő kapcsán, most!

 

“Ilyen lehetősége nem lesz még egyszer az élet(é)ben! Eladó Kelet-Nógrád ikonikus helyszíne, a Pásztó melletti tájat uraló, volt Cserhát étterem, kemping és autósmozi egyben. [...] Az egykori Cserhát Vendéglő ( Pásztó, 0211/282 hrsz. kivett vendéglő, 9.426 m2 ) terveit 1974-ben Kravár Ágnes készítette Makovecz Imre irodájában ( akinek hatása jól látható az épület tetőszerkezetén is ), alapja 24X24 méteres sokszög, több, mint 1000 négyzetméter beépített területtel.. Földszintjén disco, bár, borozó, emeletén 250 adagos konyha, több, mint 200 férőhelyes étterem, galéria és teraszétterem üzemelt, felül 5 db kétágyas, fürdőszobás szoba volt. Tetőterasz kiépítésének lehetősége is adott. Az épület statikailag tökéletes állapotban van, felújításra szorul, eredeti terveinek egy része rendelkezésre áll.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában