mulatság

2021.08.24. 14:47

Ügyességi feladatokban mérték össze tudásukat a nyugdíjasok Bátonyterenyén

Hosszú idő után újra találkozhattak a szűkebb hazánkban működő nyugdíjasklubok tagjai.

G. E.

Jó hangulatú volt a közös program

Forrás: A klub Facebook-oldala

A napokban Bátonyterenyén, egy jó hangulatú sportvetélkedőn vehettek részt a csapatok. Az esemény jó lehetőséget biztosított arra, hogy a pandémia miatti hosszú bezártságot követően újra egymásra találjanak a közösségek.

A Kisterenyei Kastélykerti Nyugdíjas Klub, az Ady Endre Művelődési Központ és a helyi Egészségfejlesztési Iroda által megszervezett eseményre tizen­hat csapat nevezett a megye minden részéről. A résztvevők tíz állomáson keresztül különböző ügyességi feladatokban mérték össze tudásukat. Bizonyíthatták ügyességüket szlalomozásban, diódobásban, de volt agytorna és tésztafűző vetélkedő is.

Jó hangulatú volt a közös program
Fotó: A klub Facebook-oldala

A szécsényiek nagy sikerű táncbemutatója után a résztvevők emléklapot kaptak, a dobogósok pedig átvehették a megérdemelt jutalmat. Harmadik helyen végzett a balassagyarmati Napsugár Nyugdíjas Klub 2. számú csapata, míg a helyi Nyugdíjas Bányász Klub a második lett. A dobogó legfelső fokára a nógrádmegyeri Együtt Egymásért Egyesület állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában