augusztus 20

2021.08.20. 17:06

Testvértelepülést kapott Piliny Magyarország születésnapján

Testvértelepülési megállapodást kötött hazánk születésnapján Piliny a Békés megyei Pusztaföldvárral. A két község polgármestere, Lehoczki Szabolcs és Sonkolyos Szabolcs látta el kézjegyével a dokumentumot.

F. O.

NMH / L. B.

– Fontosnak tartjuk a kölcsönös tiszteleten, valamint jó barátságon alapuló együttműködést, amely meghozza a jó testvértelepülési kapcsolatot – fogalmazott Lehoczki Szabolcs polgármester.

Ünnepi köszöntőt mondott a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és alelnöke, Skuczi Nándor és dr. Bablena Ferenc, valamint két országgyűlési képviselő, Balla Mihály és Becsó Zsolt is.

 

A nemzeti ünnepen átadták a Piliny Községért kitüntetéseket is. Elismerésben részesült Tőzsér Sándorné, aki az önkormányzat adóügyintézőjeként vonult nyugdíjba, Varga Gyuláné, aki évtizedekig ellátta az óvónői feladatokat, és Antalné Varga Katalin, a helyi iskola igazgatója.

Ugyancsak átvehette a díjat Szenográdi Ferenc, lapunk újságírója, nyugdíjas tanár, valamint Balla Mihály országgyűlési képviselő, aki sokat tesz a településért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában