falunap

2021.08.30. 17:46

Nemcsak a szórakozásé volt a főszerep Vizsláson, óvodásoknak gyűjtöttek a falunapon

Szombaton immár huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a vizslási falunapot, amelyre idén is rengeteg érdeklődő gyűlt össze.

Nool

Ismét rengeteg érdeklődő gyűlt össze a településünnepen

Forrás: Nool

Fotó: K. K.

A programok a bányászemlékmű megkoszorúzásával vették kezdetüket. Ezt követte az ünnepi megnyitó, majd Jakab Zoltán tiszteletére a vizslási öregfiúk a karancsberényi öregfiúkkal vívtak barátságos mérkőzést.

Ezután a hagyományoké volt a főszerep, fellépett a Vizslási népdalkör, majd néptáncbemutató következett, de a helyi óvodások és iskolások is műsorral készültek. A délután folyamán a Monti Csárdás és a Crazy Dance táncstúdió, az El Africano, a Nasera hastáncosok, valamint a Havanna táncstúdió és a Latin Varázs Revű bemutatóját is láthatták az érdeklődők. A Nagyszínpadon fellépett Franczuz Erika, majd Figi és Kis Grófó mellett Korda György és Balázs Klári is szórakoztatta a közönséget. A településünnepet a tűzijáték után Mr. Bigee retro diszkója zárta.

Ebben az évben is rengeteg érdeklődőt vonzott a településünnep
Fotó: K. K. / Nool

Kísérőprogramként, körhinta, dodzsem, lovaglás, kirakodóvásár, valamint fegyver- és hadtörténeti bemutató is szerepelt a palettán.

Gyerekeknek gyűjtöttek

Az idei falunapon jótékony célokat is kitűzött maga elé a település önkormányzata. A rendezvény ideje alatt zsákbamacskát árultak, a befolyt összegből pedig a helyi óvodát támogatják, hogy a régi vaságyakat, korszerűbb műanyag ágyakra lehessen cserélni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában