kikelet

2021.08.05. 14:18

Magyarország Tortája 2021: ismét a nyertesek között vannak a salgótarjáni cukrászok

Tizenötödik alkalommal hirdették meg a „Magyarország Tortája” versenyt augusztus 20-i nemzeti ünnepünk köszöntésére. Az országtorta versenye mellett idén alkategóriaként az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás hivatalos tortáját is kiválasztották, melynek második helyezését a salgótarjáni G&D Kézműves Cukrászatból Póti Éva és Rubint Regina Kikelet fantázianevű tortája érte el.

Nool

KIKELET – Póti Éva és Rubint Regina (G&D Kézműves Cukrászda, Somoskőújfalu)

Forrás: https://www.facebook.com/cukraszipartestulet/

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete jubileumi, tizenötödik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt augusztus 20-i nemzeti ünnepünk, államalapító Szent István ünnepe, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére. Az országtorta versenye mellett idén alkategóriaként az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás hivatalos tortáját is kiválasztották.

Mindkét versenyre igen izgalmas kreációkkal neveztek a versenyzők. A rendkívül erős mezőnyben a tavalyi Magyarország Tortája győztes Füredi Krisztián (Hisztéria Cukrászda, Tápiószecső) végzett az élen NIMRÓD fantázianevű tortájával.

Az “Egy a Természettel” alkategória második helyezését a salgótarjáni G&D Kézműves Cukrászatból Póti Éva és Rubint Regina Kikelet fantázianevű tortája érte el.

KIKELET – Póti Éva és Rubint Regina (G&D Kézműves Cukrászda, Somoskőújfalu)
Fotó: https://www.facebook.com/cukraszipartestulet/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában