celeb eb

2021.08.30. 14:30

Celebbé vált Mogyi: már az egész ország ismerheti a nógrádi csodakutyát

A napokban a tévéképernyőn láthattuk viszont a tarjáni sztárkutyát.

Nool

Forrás: TV2 Tények

Gördeszkázik, ugrókötelezik, és még a nyári EB meccseit is megjósolta előre Mogyi, a salgótarjáni sztár tacskó. A kutyát gazdája tanítja meg a különböző mutatványokra. Jázmin azt mondja, egyszerűen látja Mogyin, hogy szereti ezeket csinálni, így könnyen és gyorsan megtanulja a produkciókat – adta hírül a Tények.

Mint azt a TV2 hírműsorában elmondták, a tacskó három éve került Jázminhoz, az interneten találtak rá és még aznap hazavitték.

Korábban már portálunk is beszámolt, nagy népszerűségnek örvendett az a videó, ahol az atléta Kovács Jázmin kutyájával, Mogyival edzett, majd a maszkviselés fontosságára hívták fel a figyelmet ezzel a videóval. Egy másik videójuk lényege az volt, hogy a pandémia időszakában is mozognunk kell, de azt is bebizonyította már, hogy az ugrókötelezés is megy neki.

Mogyi az idei labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi magyar érdekeltségű mérkőzésére előre tippelt. Legújabb videónkban azt bizonyította be, hogy a gördeszkázás sem áll távol tőle, és ügyesebben mozog, mint pár kétlábú.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában