fesztivál

2021.07.08. 09:40

Idén is sárban dagonyáznak majd Béren

Idén immár negyedik alkalommal rendezik meg a Dagonya Extrém Fesztivált a településen július 8. és 11. között. Az első napon megnyitják a pályákat, amelyet vezetett határtúra követ.

N. O.

Br, 2020. jlius 11. Rsztvevk a III. Dagonya Extrm Fesztivlon a Ngrd megyei Bren 2020. jlius 11-n. MTI/Komka Pter

Fotó: Komka Péter

Másnap számos programmal várják majd az érdeklődőket, így például lesz gumihúzó verseny, truck trial, játékautó-verseny, de bekötött szemmel való vezetés, valamint éjszakai autóversenyzés is, amely során több kategóriában indulhatnak a jelentkezők.

A harmadik napon szintén autóversenyzésen vehetnek részt a vállalkozó szelleműek, továbbá Off-Road RC-bemutatóval, illetve quad- és UTV-időmérővel kedveskednek az érdeklődőknek. Bajnokságot is rendeznek, a délutáni órákban pedig sárgyorsulást láthatnak a rendezvényre látogatók.

A nap további részében egyebek mellett truckszlalommal, bekötött szemmel való vezetéssel és díjkiosztóval készülnek a szervezők. A többnapos eseményen minden este gondoskodnak a hangulatról. Esténként DJ Szatmári és DJ Sylvester pörgeti majd a lemezeket, valamint az utolsó napon Csordás Tibi is színpadra lép.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában