hála

2021.07.30. 16:54

Háromszáz színházjeggyel köszöni meg az áldozatos munkát a Zenthe színház

Zenthe Nyár előadásaira szóló színházjeggyel fejezik ki hálájuk a rendvédelemben és a tömegközlekedésben dolgozóknak áldozatos munkájuk miatt.

Nool

színházjeggyel

Forrás: Zenthe Ferenc Színház Facebook oldala

A Zenthe Ferenc Színház koronavírus ideje alatt is helytálló hétköznapi hősöknek fejezte ki háláját azzal, hogy meghívta őket az augusztus 3–16. között Salgótarján Fő terén rendezett szabadtéri színházi előadásaira. Az egészségügyi és a kereskedelmi szakemberei után most a rendvédelem és a tömegközlekedés területén dolgozóknak szeretnének kedveskedni.

- A Zenthe Nyár előadásaira szóló jegyeket – képletesen – a színház nevében Imre Ildikó értékesítési vezető adta át Bakos Attiláné rendőr alezredes asszonynak, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetőjének, valamint Laczkóné Sári Andreának, a Volán Zrt. Keletforgalmi régió forgalmi üzemgazdászának – írták a Zenthe Ferenc Színház hivatalos Facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában