ellenőrzés

2021.06.22. 08:27

Fagyizókhoz látogatnak a nógrádi revizorok

Ezen a héten szűkebb hazánk öt járásában tervez helyszíni ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

G. K.

Forrás: Shutterstock

– A revizorok ebben a néhány napban a fagylaltozókban vizsgálják az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a számla- és nyugtaadást – tette közzé a szervezet internetes felületén.

Hétfőn a Pásztói járás területén bukkantak fel a szakemberek, ma pedig Balassagyarmat környékén végeznek ellenőrzéseket.

Június 23-án, szerdán a Salgótarjáni, csütörtökön a Bátonyterenyei, pénteken pedig a Szécsényi járásban folytatják majd a vizsgálódást a revizorok. Az ellenőrzések során az adóhatóság munkatársai megnézik az online pénztárgép használatának a szabályszerűségét, a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, valamint a megfelelő áfakulcs használatát. A revizorok Nógrád megye más településein is kontroll alá vehetik a fagylaltozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában