Sportosan mókáztak

2021.05.27. 20:25

Gyermeknappal pótolták a tanulmányi kirándulást Dorogházán

Az előző tanévben a koronavírus-járvány miatt nem volt lehetőség osztálykirándulásokat tartani.

G. E.

Ügyességi játékokon is bizonyítottak a tanulók

Forrás: Beküldött

Idén az előírások már lehetővé teszik azok megszervezését, azonban a rövid határidő miatt több iskola vezetése is úgy határozott, hogy nem kezd azok szervezésébe. A Móra Ferenc Tagintézmény nevelőtestülete úgy döntött, hogy az elmaradt tanulmányi kirándulást sportos gyermeknappal pótolja.

Ügyességi játékokon is bizonyítottak a tanulók
Fotó: Beküldött

– Diákjaink csütörtök egy kellemes délelőttön vettek részt, ami kis lazítást hozott számukra a szerdai kompetenciafelmérést követően – mondta Balázs Beáta tagintézmény-vezető, hozzátéve: – A nap folyamán focimérkőzéseket tartottunk az osztályok között, de egy vetélkedőt is rendeztünk. Az egyes állomásokon különféle feladatokat kellett teljesíteniük a diákoknak: voltak ügyességi játékok, de a tantárgyakhoz kapcsolódó kérdésekre is felelniük kellett a tanulóknak. A szülői munkaközösség is hozzájárult a gyereknaphoz, így jégkrém is jutott mindenkinek.

Balázs Beáta kiemelte: most még fontosabb a mozgás a fiataloknak, mint általában, mert a digitális oktatás rontott az állóképességükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában