országos kirakodóvásár

2021.04.26. 16:09

Nem volt hiány kereskedőből és vásárlóból a szécsényi kirakodóvásáron

A városban korábban havi rendszerességgel tartottak országos kirakodóvásárt, amely a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben az utóbb időszakban többször elmaradt.

Lászlók Judit

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

Hétfőn azonban ismét megtartották a hagyományos vásárt az Ady Endre úti sétálóutcában és a Kubinyi Ferenc Múzeum előtti parkolóban. A helyszínt bejárva azt tapasztaltuk, hogy kereskedőkből és a vásárlókból most sem volt hiány, azonban a jelenlévők igyekeztek betartani a szigorú járványügyi előírásokat.

Péter Ferenc használt cikkeket árul, immár másodszor járt a szécsényi országos kirakodóvásáron. Elmondta: örül, hogy újra van lehetősége a termékeit piacokon árulni, ugyanis nagy a kereslet irántuk.

A jelenlévők igyekeztek betartani a szigorú járványügyi előírásokat | Fotó: L. B. / NMH

Vincze Bertalanné először értékesítette a portékáit a városban, de bízott benne, hogy tud némi bevételre szert tenni. Egy neve elhallgatását kérő árus elárulta: az elmúlt időszak megviselte a vállalkozásukat, ezért már várták, hogy újra árulhassanak, ugyanis nekik ez az egyetlen bevételi forrásuk. A vállalkozó reméli, hogy a következő hetekben már nem maradnak el a piacok, és a jövő hónapban ismét visszatérhetnek a városba.

Nagy volt a kereslet a portékák iránt | Fotó: L. B. / NMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában