farsang

2021.03.03. 20:47

Maskarába bújtak a somosiak: megvannak a jelmezverseny győztesei

Még a nagyböjti időszakot megelőzően online jelmezversenyt hirdettek a helyi óvodások, iskolások, illetve felnőttek körében. Az eredményt a napokban hirdették ki a település közösségi oldalán.

G. K.

A felnőtteknél Rákóczi Dóra és Takács Balázs „Panda Bandája” kapta a legtöbb szavazatot

Forrás: Beküldött

– A koronavírus-járvány miatt idén nem lehetett nagyszabású bálok, közös mókázások kíséretében megünnepelni a farsangot. Ennek ellenére próbáltunk mindent megtenni annak érdekében, hogy amennyire csak lehet, elviselhetővé, vidámabbá varázsoljuk ezt az időszakot.

Éppen ezért kitaláltuk, hogy online jelmezversenyre hívjuk a falu apraját-nagyját. Ez az ötletünk nagy sikert aratott, hiszen sokan küldtek olyan fotót, amin maskarában láthatók a helyi lakosok – mondta el portálunknak Tábori Anita.

A felnőtteknél Rákóczi Dóra és Takács Balázs „Panda Bandája” kapta a legtöbb szavazatot
Fotó: Beküldött

A település alpolgármestere hozzátette: ezeket a fényképeket a falu közösségi oldalán tették közzé, ahol szavazás alapján dőlt el, hogy a különféle kategóriákban ki kapja meg a fődíjat. A voksolás a napokban zárult le. Az óvodás korcsoport győztese a két és fél éves Lantos Adél lett, aki a világ egyik legismertebb rajzfilmfigurájának, Minnie egérnek öltözött. Az iskolások körében a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a kilencesztendős Gortva Levente állhatott, aki egy igazi vadászt testesített meg. A felnőttek között Rákóczi

Dóra és Takács Balázs Panda Banda elnevezésű jelmeze érdemelte ki a legtöbb szavazatot. Ők azonban úgy döntöttek, hogy az ezzel járó jutalmukat felajánlják a kategória másik nevezőjének.

– Köszönjük a sok szavazatot és a nevezéseket. A győzteseknek külön gratulálunk, a nyereményüket hamarosan eljuttatjuk hozzájuk – emelte ki Tábori Anita.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában