véradás

2021.02.12. 13:50

Valentin-napi véradásra várnak mindenkit a megyeszékhelyen

A Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete Valentin-napi véradásra várja a donorokat ma, február 12-én, pénteken, 11–17 óra között a Magyar Szakszervezeti Szövetség székházában, a Fő tér 1. szám alatt.

G. E.

Civil összefogással tartott véradó napot a megyei vérellátó szolgálat. A vírus helyzet miatt még nagyobb szükség van a véradásra, amin szép számmal jelentek meg.

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

– Nemcsak a szerelmespárokat várjuk erre az alkalomra, hanem minden segíteni szándékozót, köztük a középiskolásokat is, hiszen az iskolában most nem tudunk jelen lenni – tájékoztatott Tóthné Simon Andrea véradásszervező koordinátor. – A véradókat a szerelmesek ünnepéhez illően feldíszített helyszín várja. Támogatóinknak köszönhetően senki sem távozik üres kézzel, az önzetlenséget ajándékokkal háláljuk meg.

Mint mondta, az első pár, akik szúrásra nyújtják a karjukat, egy kétszemélyes tálat kapnak a CZZ Vendéglő jóvoltából, ezenkívül a Tavaszi Cukrászda felajánlásában egy torta is gazdára talál. Valamennyi donor zsákbamacskát húzhat, a csomagok ötletes, értékes ajándékokat rejtenek.

– Várjuk azokat, aki szeretnének segíteni a betegeken. A személyes iratait senki se felejtse otthon! – hívta fel a figyelmet a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában