ruhagyűjtés

2021.01.14. 08:11

Most minden ruhára szükség van Bátonyterenyén

A helyi Gyerekesély Program munkatársai téliruha-gyűjtést szerveznek. A kinőtt, megunt, már nem hordott, de még jó állapotban lévő, használható meleg ruhadarabokat várják.

G. E.

Forrás: shutterstock

– Akinek akad otthon a szekrényben kabát, dzseki, mellény, kesztyű, sapka, sál, azok kérjük jelentkezzenek a felhívásra. A meleg lábbeliket, a csizmákat, bakancsokat is szívesen fogadjuk, örömmel vennénk, ha minél több összegyűlne – tájékoztatta porálunkat Nagy-Czakó Kitti, a program vezetője, aki arról is beszámolt: – A felajánlott ruhadarabokat a nehéz sorsú, hátrányos helyzetű családoknak juttatjuk majd el.

Mint mondta, az adományokat két helyszínen várják: Bátonyterenyén a Gyerekesély Irodában, az Ózdi út 37. szám alatt, a kisterenyei településrészen pedig a Civil Házban, a Csentei út 4-ben. A felajánlásokat hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között adhatják le a fenti címeken. A ruhagyűjtés január 31-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában