viasszatekintő

2021.01.01. 20:00

Ezek a galériák érdekelték legjobban a Nool olvasóit 2020-ban

Összegyűjtöttük, hogy 2020-ban melyik galériák jutottak el a legtöbb olvasóhoz.

Halálos kimenetelő közúti baleset Nemti községnél

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

November közepén mutattuk be, hogy egy Szirák egyik családi házának az udvarán található az a különleges laboratórium, ahol olyan ellenanyagokat készítenek, amiket globálisan kiemelkedő sikerrel vetnek be a koronavírus elleni harcban. A nógrádi sikerről a Reuters hírügynökség is beszámolt.

 

November elején filmesek lepték el Salgótarján belvárosát. Mint kiderült, a nógrádi megyeszékhely Berlin évtizedekkel ezelőtti főtereként tűnik majd fel a Netflix új sorozatában, várhatóan jövő tavasszal. Az egyik forgatási napon sikerült kicsit belesnünk a kulisszák mögé.

Szeptemberben számoltunk be arról, hogy a világ legnagyobb hangtálját rejti a legkisebb nógrádi falu. Emellett egyedi harangok, Buddha-szobor, japán fürdő és egyéb látványosságok várják a Garábra érkezőket egy különleges helyen, amely a lelket hivatott ápolni.

Októberben egy 16 éves fiú halt meg Szécsényfelfalunál, amikor egy autó eddig tisztázatlan körülmények között az úttesten megpördült és az út menti árokba, majd a földes területre hajtott, ahol felborult. A baleset következtében a gépjárműben utazó 16 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a gépjármű vezetője és további három utasa megsérült.

December közepén Nemtinél történt halálos baleset. Egy személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban kisodródott, és összeütközött a vele szemben haladó tehergépjárművel. Az autóba négy ember beszorult, egy férfi a helyszínen életét vesztette, hárman megsérültek.

Augusztusban személygépjármű és vonat ütközött Szügyben. A balesetben egy 5 éves kislány szenvedett könnyebb sérüléseket, egy 42 éves férfit pedig életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Az édesapa később belehalt a sérülésekbe.

Novemberben egy idős házaspár vesztette életét a salgótarjáni frontális balesetben

November elején teljes terjedelmében égett egy ház tetőtere Salgótarjánban. Három évtized munkája vált a pusztító lángok martalékává a tarjáni tragédiában, azt is bemutattuk, mi maradt a tragédia után.

Még szeptemberben halálra gázoltak egy gyalogost Salgótarjánban, aki az úttesten akart áthaladni. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az Agria Tv arról írt, hogy a 36 éves helyi férfi ittasan, sötét ruhában gyalogolt az úttesten.

Karácsony előtt történt, hogy egy személygépkocsi kidöntött egy villanyoszlopot Salgótarjánban, a Rákóczi úton, a Tesco áruház és a közeli benzinkút között.

Várjuk olvasóink fotóit 2021-ben is, a [email protected] címre!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában