elismerés

2021.01.08. 12:11

Elismeréseket adott át a Nógrád megyei rendőr-főkapitányság a polgárőröknek

A megyei rendőrfőkapitány személyesen köszönte meg az év utolsó napjaiban szolgálatot ellátó polgárőrök munkáját.

G. E.

Évek óta kiváló az együttműködés a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége között. Szűkebb hazánk egész területének, településeinek közrendje és közbiztonsága érdekében az egyenruhások az önkéntes polgárőrökkel közösen teljesítenek szolgálatot. Ezzel is támogatják a lakosság biztonságérzetének erősítését célzó rendőri feladatellátást.

Dr. Somssich Gabriella Salgótarjánban, Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezetővel december 30-án Magyarnándorban, Belovai Róbert rendőr alezredessel, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetőjével és Vass Miklóssal közösen látogatták meg a szolgálatot ellátó polgárőröket.

A megyei rendőrfőkapitány Várhelyi Istvánnak, a Salgótarjáni Városi Polgárőr Egyesület tagjának, Schmiedt Károlynak, a Magyarnándori Polgárőr Egyesület munkatársának segítőkészségük és munkájuk elismeréseként, valamint Vass Miklósnak, a megyei polgárőr szervezetek szövetsége elnökének ajándékcsomagot adott át, megköszönve ezzel az évről évre tapasztalható polgárőri elhivatottságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában