Helyi közélet

2020.12.31. 08:15

Óvatos fogadalom

Nagy Orsolya

Forrás: shutterstock

Szerencsétlenségek sora történt velem és az autómmal az elmúlt hetekben. Először is olyan hirtelen álltak meg előttem, hogy kis híján ütközés lett a vége, ugyanis nem kellett sok hozzá, hogy belemenjek a másik autóba.

Egy picit megijedtem, de szerencsére semmi baj nem történt. Ezt követően elmentem tankolni, ahol véletlenül sikerült egy liter nem megfelelő üzemanyagot tölteni a személyautómba. Mázlim volt, mert időben észleltem, hogy valami nem stimmel. A benzinkutas pedig megnyugtatott, hogy ekkora mennyiségtől még nem lesz baja a járműnek. Pár napig minden a régi kerékvágásban zajlott, már furcsálltam is, hogy nem történik semmi velem. Természetesen nem kellett sokáig várnom a bajra, ugyanis a napokban lehúzva felejtettem a kocsiablakot egy egész éjszakára. Nyilvánvalóan reggel szakadt az eső, így teljesen beázott. A szerencsétlenségben viszont öröm is volt, hiszen az út szélén parkoltam teljesen lehúzott ablakkal, de az autóból senki nem lopott el semmit. Ez azt gondolom, ritkának számít a mai világban. A visszapillantó tükrömnek is nekimentek, de megúszta egy apró karcolással az egészet. Szegény autómat egy picit most már kezdem sajnálni, ugyanakkor nagyon boldog vagyok, hogy nem lett komolyabb baja és remélem, hogy a jövőben sem lesz.

Lehet, hogy az új esztendőben kevesebbet kellene vezetnem, vagy legalábbis jobban odafigyelni és megpróbálni elkerülni az ilyen eseteket.

Jobban figyeljünk egymásra és másokra az új évben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában