gyermekmosoly

2020.12.17. 07:00

Fanni és Anna mosolya nyert a Nógrád Megyei Hírlap játékán

Lezárult az idei Gyermekmosoly fotóversenyünk napilapos fordulója.

NMH

Fotó: Hegedűs Márk

A Nógrád Megyei Hírlap húsz lapszámában összesen hatvan – kategóriánként harminc-harminc – gyermek fotóját közöltük. Szerkesztőségünkbe a megadott határidőig több száz szavazat érkezett postai úton, szerdán pedig összesítettük a voksokat.

A 0–3 éves korosztály versenyét Urbán Fanni (9 hónapos, Romhány) nyerte 96 szavazattal. Őt másodikként Novák Tamás Dániel (2 éves, Karancskeszi) követi 16 szavazattal, harmadikként pedig Miskei Dominik (2 éves, Diósjenő) végzett 15 szavazattal.

Urbán Fanni (9 hónapos, Romhány)

A 4–7 éves korcsoportban Kis Anna (4 éves, Szarvasgede) győzött 132 vokssal, a második Barta Bálint Ádám (6 éves, Balassagyarmat) lett 34 szavazattal, a harmadik pedig Veréb Maja (6 éves, Pásztó) 24 szavazattal. Gratulálunk!

A nyertesek szüleit e-mailben értesítjük.

Kis Anna (4 éves, Szarvasgede)

Ők is nyertek

A Nool online játékán korábban összesen közel ötszáz fotót töltöttek fel olvasóink a portálunkra, ahol közel 17 000 szavazat érkezett a gyermekeket ábrázoló képekre. Az online győztesek már át is vették a díjakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában