bizarr frigy

2020.12.04. 11:20

Döbbenet: eljegyezte párja a pásztói csecsemőgyilkost

Elsőfokon tizenhárom év fegyházat kapott az a pásztói nő, aki a vád szerint 2018 januárjában brutális módon végzett újszülött csecsemőjével. Szinte hihetetlen, de a párja megbocsátott a közös kisfiukkal végző anyának, sőt mielőtt börtönbe vonult, el is jegyezte őt.

Nool

Az egész országot megrázta az a brutális csecsemőgyilkosság, amit a pásztói nő követett el még 2018 januárjában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, tizenhárom év fegyházra ítélte nem jogerősen a Balassagyarmati Törvényszék tanácsvezetője a rémtettet elkövető nőt. A szerdai tárgyaláson a figyelmesebbeknek feltűnhetett, hogy az eddig szabadlábon védekező, de az ítéletet követően rabláncon elvezetett háromgyerekes anya egyik ujján egy csillogó jegygyűrűt viselt.

A Bors értesülései szerint az ékszert nem más húzta az ujjára, mint közös, meggyilkolt gyermekük édesapja. Így ha a bíróságtól nem is, de szerelmétől bűnbocsánatra lelt a nő.

– Hibáztam, hogy félelmemben nem kértem elegendő segítséget. Már többször próbáltam menekülni Janitól, de nem tudtam, mert ott voltak a közös gye­rekek. Véletlenül kicsúszott a kezeim közül, és ráesett egy kőre. Azt hittem, halott. Hibáztam, de gyilkos nem vagyok – mondta korábban a Borsnak M.

Akkor még azt is elárulta, hogy három kisfia – akiket az eset után elvettek tőle, és csak alkalmanként láthatott – hitt az ártatlanságában, ahogy édesanyja is. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak ők, hanem közös gyerme­kük apja, János is megbékélt. A férfi nemrég el is jegyezte a nőt, a ceremónia tényéről büszkén számolt be a legnagyobb közösségi oldalon. Sőt olyan fo­tót is posztoltak, ahol összebújva, a párja ujján a karikagyűrűvel pózolnak.

Ha kíváncsi arra, hogy mit szóltak a pár eljegyzéséhez a közeli barátok, és az asszony édesapja, ide kattintva megtudhatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában