adomány

2020.09.17. 20:05

Tartós élelmiszert gyűjtenek rászoruló bátonyterenyei családoknak

A város önkormányzata tartósélelmiszer-gyűjtést szervez az Integrált térségi gyermekprogramok a Bátonyterenyei járásban elnevezésű pályázat keretében.

G. E.

Forrás: shutterstock

A felajánlásokat – lisztet, cukrot, kakaót, konzerveket, tésztát, rizst, leveskockát és más adományt – szeptember 14. és december 4. között várják. Az összegyűjtött élelmiszereket a Bátonyterenyei járásban élő nehéz sorsú családok számára juttatják el de­cemberben, szebbé téve ezzel sokak karácsonyát.

– A különböző adományokat Bátonyterenyén a Gyerekesély Irodában, az Ózdi út 37. szám alatt, a kisterenyei településrészen pedig a Civilházban, a Csentei út 4. címen adhatják le, munkanapokon 11 és 16 óra között a segíteni szándékozók – mondta el Nagy-Czakó Kitti projektvezető, hozzátéve:

– Kérjük, hogy csak érvényes szavatosságú, bontatlan csomagolású élelmiszereket ajánljanak fel azok, akik ennyivel is tudják segíteni a nehéz helyzetben lévő családokat. A gyűjtési akcióról további információhoz lehet jutni a 32/353-877 telefonszámon, a 211-es melléken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában