rajzpályázat

2020.09.19. 22:37

Gyermekek alkotásait várják a nógrádi lánglovagok

A hagyományokhoz hűen az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idén is alkotói pályázatot hirdetett óvodások és iskolások részére.

Palchuber Kinga

Az immár hetedik alkalommal kiírt pályázatra készített alkotásokat szeptember 30-ig lehet benyújtani személyesen, postai úton vagy e-mailen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz.

A bizottság olyan alkotásokat vár, amelyeken keresztül a fiatalok megmutatják, hogyan látják a tűzmegelőzést, a tűzvédelmet és a tűzoltói hivatást. A zsűri szabadkézi rajzokat és egyéb kézműves-alkotásokat is elfogad, de verssel, mesével vagy számítógépes programmal is lehet pályázni.

A területi elődöntő védnöke Seres Tibor tűzoltó ezredes, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.

Az itt első helyezést elért alkotások részt vesznek az országos megmérettetésben is, amelynek győztesei értékes ajándékokat kapnak, de számos különdíj is gazdára talál majd. Mindezek mellett az az óvoda, illetve iskola, ahonnan országosan a legtöbb pályázatot nyújtják be, elnyeri a „Legkreatívabb óvoda, iskola 2020” címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában