kreatív foglalkozás

2020.09.17. 14:25

Egész héten át a gyerekeké a főszerep Bátonyterenyén

A város központjában, a Gyerekesély Irodában és a kisterenyei településrészen a Civil Házban egész héten gazdag programokkal várják a gyerekeket és szüleiket.

G. E

A kreatív foglalkozáson őszi dekorációkat készítenek

Forrás: NMH

Fotó: H. M

A hét mesedélelőttel vette kezdetét, majd játékos feladatokkal mérték össze tudásukat a kicsik. Másnap, szeptember 15-én kreatív foglalkozást tartottak, amelyen őszi dekorációkat készítettek különféle anyagok újrahasznosításával. Baba-mama klubot szerveztek szeptember 16-án, szerda délelőtt, majd ügyességi és sorversenyek következnek.

Csütörtökön a legózásé a főszerep, és különböző rajztechnikákat is megismerhetnek és gyakorolhatnak a helyszínekre látogatók. Pénteken, szeptember 18-án, különböző szakmákkal ismerkedhetnek játékos formában a gyerekek, de a kamaszklubnak is lesz foglalkozása.

A kreatív foglalkozáson őszi dekorációkat készítenek
Fotó: NMH

A hétvége első napján, szombat délelőtt tanulássegítéssel teszik könnyebbé a szakemberek az iskolai feladatok megértését, délután pedig játszóházban kapcsolódhatnak ki a gyerekek. A programok az Integrált térségi gyerekprogramok a Bátonyterenyei járásban című pályázat támogatásával valósulnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában