Digitális munkarendet vezettek be a bátonyterenyei gimnáziumban

A Váci Mihály Gimnáziumban két embernél is bebizonyosodott, hogy koronavírussal fertőződött meg.

G. K

Forrás: NMH

Mint arról korábban már beszámoltunk, a helyi Nógrád Megyei Váci Mihály Gimnáziumban két embernél is bebizonyosodott, hogy koronavírussal fertőződött meg – jelentette be közösségi oldalán múlt vasárnap Nagy-Majdon József, Bátonyterenye polgármestere.

Hozzátette: a Váci Mihály gimnáziumban hétfőre rendkívüli szünetet rendeltek el.

Portálunk a történtekkel kapcsolatban Nagy Kálmánt, a Salgótarjáni Tankerületi Központ szakmai vezetőjét is felkereste, aki elmondta, hogy a Salgótarjáni Tankerületi Központ fenntartásában lévő Nógrád Megyei Váci Mihály Gimnáziumban a rendkívüli szünetet bizonytalan ideig rendelte el az Oktatási Hivatal.

– Az Operatív Törzs a tantermen kívüli digitális munkarend bevezetését tegnaptól engedélyezte. Jelenleg az intézmény összes dolgozója karanténban van, az iskolába senki sem léphet be – tudtuk meg Nagy Kálmántól.

A Salgótarjáni Tankerületi Központ szakmai vezetője hozzátette: a tanév kezdetén és, amíg dolgozó tartózkodhatott az épületben, folyamatos volt a takarítás és a fertőtlenítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában