ajánló

2020.08.25. 13:32

Új műsorral jelentkezik a Salgótarjáni Városi Televízió

Augusztus 26-tól, szerdától új programmal bővül a Salgótarjáni Városi Televízió műsorkínálata.

G. K

Rendőrségi Hírek címmel kéthetente szerdánként, a Hírfüzér után lesz látható az új információs adás, ami a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködésben készül.

– A Salgótarjáni Városi Televíziót működtető Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. számára mindig kiemelten fontos volt, hogy jó kapcsolatot ápoljon és együttműködjön a megyeszékhelyen aktívan tevékenykedő intézményekkel – mondta el portálunknak Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: ezt az elvet szem előtt tartva jött létre a mostani kezdeményezés is.

A műsor a televízió és a rendőrség között kialakított partneri együttműködésnek köszönhetően indul útjára, a lakosság tájékoztatása érdekében.

– A Rendőrségi Hírek című műsorban elsősorban baleset- és bűnmegelőzési információkkal találkozhatnak majd a nézők, de terítékre kerülnek az elmúlt időszak bűnügyei is. Legfőbb célunk, hogy az adás olyan tudnivalókat adjon át a városlakók számára, amely segíti őket abban, hogy ne váljanak a bűncselekmények vagy a balesetek áldozataivá. Szeretnénk, hogy az emberek még inkább vigyázzanak egymásra és saját magukra is – emelte ki Balogh Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában