korsó

2020.08.14. 09:15

Pénteken kezdődik a Vírusűző Sörünnep Balassagyarmaton

Nem múlhat el a nyár Balassagyarmaton az immár hagyományossá vált sörfesztivál nélkül!

Sz. K.

Forrás: NMH

Fotó: L.B.

Idén augusztus 14-e és 16-e között kerül megrendezésre a Vírusűző Sörünnep a városközpontban, a Civitas Fortissima téren. A hagyományokhoz hűen most is színes programok, fergeteges hangulat, a hűsítő sörök mellett finom falatok, valamint számos fellépő várja az érdeklődőket.

Pénteken 18 órakor a Third Planet együttes koncertjével indul a buli, amit az exfiestás Csordás Tibi fellépése követ majd. Az éjszakába nyúló tánchoz 22 órától DJ Spigiboy szolgáltatja a zenét.

Szombaton délután 14 órától várja a kisgyerekes családokat Izolda ingyenes népi játszótere és Dudó bohóc. A nap során fellépnek a Smokin’ Sofa Trio, a Roxymbol zenekar és a Group ’n’ Swing. Eközben a vállalkozó kedvűek 20 óra 30-kor sörivó versenyen mérhetik össze képességeiket, a 23 órakor kezdődő Retró buliról pedig DJ Atesz gondoskodik.

Vasárnap 15 órakor Demeter Zsuzsi fellépésével kezdődnek a programok, őt a Vác Civitas Szimfonikus zenekar követi a színpadon 16 órakor, majd 17 órától a Crockodeal együttes szórakoztatja a közönséget. Akik elég erőt éreznek magukban, ne hagyják ki a 19 órakor kezdődő Söröshordó-kitartó versenyt. A tombolasorsolás után a rendezvénysorozat utolsó fellépője, a PASO – Pannonia Allstars Ska Orchestra lép a színpadra 20 órakor, majd a koncertet követően DJ Henrykkel zárul a vidám nyári mulatság.

A sörünnepre a belépés díjtalan. A programok a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó szabályok szigorú betartása mellett valósulnak meg.

Címkék#Sörünnep

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában