hónap fogása

2020.08.26. 11:20

Mi már tudjuk, miért lesz igazi sztár az a horgász, aki most halat fog és mit nyerhet vele

Bár a következő napokban az időjárás nem lesz kegyes a horgászokhoz, az igazán ügyesek így is ki tudják fárasztani a nagy halakat. Ha ez sikerül, küldjék be fotójukat és nyerjenek vele játékunkban!

Nool

Szappan János is Maconkán örülhetett a szép fogásnak

Az Időkép szerint az időjárás nem igazán kedvez a horgászoknak ezekben a napokban, de a legjobb pecásokat nem befolyásolhatja az időjárás sem.

Szerdán a napsütést inkább csak fátyolfelhők szűrhetik, csapadék nem valószínű, viszont többfelé megélénkül, az északi-északkeleti tájakon néhol megerősödik a délnyugatira forduló szél. Napközben 28-33 fok várható. Késő este az északi-északkeleti határ mentén előfordulhat egy-egy zápor, zivatar.

Csütörtökre hidegfront érkezik, feltámadó, helyenként viharos északnyugati széllel, pár fokos lehűléssel. Sokat fog azonban sütni a nap, számottevő csapadék nem valószínű. Pénteken fátyolfelhős-napos, száraz idő várható, a friss hajnalt követően a maximumok 25 és 31 fok között alakulnak. Szombaton sok lesz a napsütés, egy-egy frissítő zápor, zivatar legfeljebb néhol nyugaton, északnyugaton alakulhat ki. Az országszerte feltámadó délies szélben 30-35 fokig melegszik a levegő. Vasárnap napközben nyugatra markáns hidegfront hozhat fordulatot záporokkal, zivatarokkal, feltámadó széllel. Nyugat kivételével azonban még 30 fok fölött alakulnak a maximumok.

Most duplán is nagy fogása lehet a pecázás szerelmeseinek, hiszen elrajtolt A hónap fogása játékunk második, augusztusi fordulója, amelyen a Nógrád megyei horgászok mutathatják meg, mekkora, de mekkora halat fogtak és hogyan.

Valljuk be őszintén, ki ne szeretné megmutatni a sporttársaknak, szomszédoknak, hitetlenkedőknek, hogy ő tényleg nemcsak egy snecit, hanem már-már bálnát fogott, vagy ki ne szeretné elsztorizni, hogy már-már halált megvető bátorsággal szedte ki a horgot a csuka szájából? És kinek indexelt már harcsa a fürdőkádjában? Várjuk a beszámolókat is, amelyeket értékes nyereményekkel díjazunk, így pedig az 5000 forintos utalvány mellett ősszel például akár már kényelmes horgászszékből lehet várni a legújabb kapásokat.

További részletek és nevezés A hónap fogása oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában