segítség

2020.06.04. 14:10

Bértámogatói okiratot vehetett át két nógrádi cég

A koronavírus-járvány gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány a gazdaságvédelmi akcióterv elindítása mellett döntött, amelynek célja a munkahelyek védelme és az új munkahelyek teremtése.

P. K.

Balról: Becsó Károly, Palkovics László, Németh Zoltán, Becsó Zsolt

Eddig 140 ezer munkavállaló bértámogatására adtak be kérelmet a vállalatok, ebből 94 ezernek már megítélték a támogatást.

Becsó Zsolt és dr. Becsó Károly, Kelet-Nógrád országgyűlési képviselői közösségi oldalukon közölték: a napokban Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Budapesten Németh Zoltánnak, a salgótarjáni székhelyű Wamsler SE vezetőjének adta át az akciótervben megítélt támogatásról szóló okiratot.

Balról: Becsó Károly, Palkovics László, Németh Zoltán, Becsó Zsolt

Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője arról tájékoztatott, hogy a balassagyarmati Balassa Möbel Kft. ügyvezetője, Jancsó László is átvehette a munkahelyvédelmi bértámogatói okiratot az Innovációs és Technológiai Minisztériumban.

– Bízunk benne, hogy a jövőben egyre több vállalkozás veheti majd át ezt a dokumentumot a térségünkből – emelte ki a honatya.

Balla Mihály, Jancsó László (középen) és Palkovics László Fotók: NMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában