feszültség

2020.06.06. 15:20

Adu megmagyarázta, miért rúgta volna fel Zozót az Exatlon döntőjében

Internetezők kérdéseire válaszolt Adu László, az Extatlon ezüstérmese, aki többek között Kempf Zozoval kialakult feszült kapcsolatáról is mesélt.

Nool

Hosszú küzdelem után a második helyen végzett Adu László Dániel az Exatlon Hungary nógrádi játékosa. A döntő korántsem volt sima ügy Adu számára, hiszen már az elején megrántotta a bokáját és a csapattársai is az ellenfélnek szurkoltak. A szobafestőn a feszültség nagyon kijött a második szettben, előbb Bogin idegeskedett, aztán Alexet teremtette le, hogy miért Dave-nek szurkol. Adu és Kempf Zozo között a verseny alatt végig nagy volt a feszültség, ami a döntő napján is megmutatkozott.

Az internetezők rögtön Adunak szegezték a kérdést: miért kötött bele Zozoba, aki nem ártott neki semmit. Adu elmondta, hogy a döntő okozta stressz miatt akarta „felrúgni” Zozót. Adu úgy hallotta, hogy a piros csapat játékosa azzal nyugtatja Dave-et, akinek szurkolt, hogy Adu csak azért tudta megnyerni épp azt a futamot, mert fújt a szél.

– Erre feszülten válaszoltam, mert ugyanúgy fújt a szél nekem is – idézte az Exatlon ezüstérmesét az Origo.

Adu az is elárulta, hogy valójában az egész verseny alatt jelen volt a feszültség közte és Zozo között.

– Zozo soha nem volt őszinte. Amikor összeköltöztünk, akkor is csak a jót próbálta mutatni magából. Amikor nem volt ott a kamera, nagyon ellenem volt. Ilyenek az emberek, lakva ismerik meg egymást. Zozo amúgy nagyon jó játékos volt, de Dave elkapta őt is. Neki nagyon gratulálok, hogy megnyerte az Exatlont– állítja Adu.

Volt még kellemetlen jelenet a döntőben, amikor Alex odasomfordált Aduhoz, nem volt vele túl szívélyes. Adu szerint ő korábban könnyen megtehette volna, hogy kiáll párbajozni Alex ellen négy medállal, és akkor biztosan hazaküldi.

– Azért ment ki Ádi Alex ellen, mert esélyt adtunk neki a bennmaradáshoz – jegyezte meg Adu, aki így végül nem párbajozott a verseny alatt, szerinte a csapat úgy döntött, hogy ne ő menjen. Úgy véli, nem volt igazságtalan kiküldeni Bogit egy párbajra, bárki bármit gondol.

Adu természetesen negatív kommenteket is kapott.

– Ezek leperegnek rólam, nem lehet mindenkinek megfelelni. Ezért vagyok én Adu László, mert ilyen vagyok – jelentette ki a nógrádi kötődésű fiatalember.

Adu arról is mesélt, hogy nagyon boldog volt amikor újra magához ölelhette a párját és a gyermekét. Továbbra is tartani szeretné a kapcsolatot a versenytársaival akikkel Adu szerint családként működtek együtt és a hétköznapi életben is segíteni fogják egymást.

– A csapatverseny véget ért, de a csapat megmarad – zárta szavait Adu. A versenyző bővebb válaszait az alábbi videón hallgathatod meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában