ellenőrzés

2020.05.06. 18:13

Szerzetesi fenntartású idősotthont ellenőriztek Szécsényben

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársai ellenőrzést végeztek Szécsényben, a Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közösségnél.

Szcsny, 2020. mjus 5. A Ngrd Megyei Kormnyhivatal Npegszsggyi Fosztlya ellenrzst vgz munkatrsa (j) s Takcs Etelka intzmnyvezet, rendbeli nevn Klarissza nvr (b) egy lakval beszlget Szcsnyben, a Ferences Betnia Idsek Otthona s Testvri Kzssgnl tartott ellenrzsen 2020. mjus 5-n. A rmai katolikus intzmnyt a Ferences Szegnygondoz Nvrek kzssge tartja fenn. Takcs Etelka az ellenrzs utn elmondta, hogy mindig is nagy gondot fordtottak mind az intzmnyi, mind a szemlyi higinira, ezt most fokozottan teszik. Folyamatosan ellenrzik a bentlaksos szocilis intzmnyeket, idsotthonokat az orszgos tisztiforvos ltal elrendeltek alapjn a vidki teleplseken is. MTI/Komka Pter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A római katolikus intézményt a Ferences Szegénygondozó Nővérek közössége tartja fenn. Takács Etelka intézményvezető az ellenőrzés után az MTI-nek elmondta, hogy mindig is nagy gondot fordítottak mind az intézményi, mind a személyi higiéniára, ezt most fokozottan teszik. Folyamatosan ellenőrzik a bentlakásos szociális intézményeket, idősotthonokat az országos tisztifőorvos által elrendeltek alapján a vidéki településeken is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában