Jótékony célért pörgette a lemezeket a nógrádi származású Newik

Élvonalbeli dj-k játszanak online szombaton a Gödöllői Királyi Kastély díszudvaráról jótékony céllal: a zenei szakma bevétel nélkül maradt dolgozói számára gyűjtenek pénzt. Az akcióhoz a karancssági származású Dj Newik is csatlakozott.

MTI

Az esemény szervezői, Lofti Begi és Andro úgy fogalmaztak: 2020 tavaszán mindenkit váratlanul ért a kialakult járvány-helyzet.

– Mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy elérjük az embereket, ezért egy hónappal ezelőtt elindítottuk heti rendszereséggel jelentkező saját live show-nkat a ‘Maradj Otthon Fesztivál’ keretein belül. Most szeretnénk különleges helyszínekkel bővíteni, és profibb szintre emelni az otthonról közvetített dj-szettjeinket, ezért az április 25-i élő műsort a Gödöllői Királyi Kastélyban fogjuk megtartani 12 dj-vel, tizenkét órás streammel – mondta a két lemezlovas.

Az eseményhez a karancssági származású DJ Newik is csatlakozott, aki 10-11 óra között pörgette a lemezeket.

Ha egy kis otthoni bulizásra vágytok, az adást folyamatosan nyomon tudjátok követni a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Rádió 1 Youtube csatornáján.

– A koronavírus-járvány, az elmaradó koncertek és rendezvények miatt rengeteg road, hangmérnök és más, fontos tevékenységet végző szakember maradt bevétel nélkül. Őket szeretnénk segíteni a szakmai érdekképviseleten keresztül egyfajta online kalapozással” – tette hozzá Lofti Begi.

A gyűjtésben, amely az adjukössze oldalon indul, a Fábián Juli Emlékalapítvány sietett Begiék segítségére. Az akció egy hétig tart, 2020. május 1-jén 24:00 órakor ér véget. A kitűzött célösszeg 5 millió forint, de a szervezők boldogok lennének, ha ennél sokkal magasabb összeggel támogathatnák a rászorulókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában