elismerések

2020.03.13. 14:56

Munkatársait díjazta a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu szerkesztősége

Sajtónap alkalmából díjátadó ünnepséget tartott a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu szerkesztősége.

G. K.

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

– A médiapiac radikális változásokon megy keresztül, ugyanakkor az is látszik, hogy felértékelődik a helyi sajtó szerepe. Az olvasók egyre jobban ragaszkodnak a helyi hírforrásokhoz és az azokban található információkhoz. Ezek a tartalmak valójában róluk szólnak, és nem egy távoli galaxisban játszódó eseményeket tárnak eléjük. A jövőt illetően a Nógrád Megyei Hírlapnak és a Nool.hu-nak is van oka bizakodásra – mondta Kühne Gábor, megbízott főszerkesztő.

Schveiczer Krisztián a Nógrád Megyei Hírlap szerkesztője (jobbra) vehette át a rangos díjat a lap megbízott főszerkesztőjétől, Kühne Gábortól (balra)
Fotó: L. B. / NMH

A kollégák elsöprő többségének szavazatával a megyei napilap nívódíját hosszú évek óta végzett, magas színvonalú munkájáért idén Schveiczer Krisztián szerkesztő vehette át. Az év munkatársának járó Unicum-díjat szerkesztőségünk titkárságvezetője, Szabó Andrea kapta, aki több mint egy évtizede erősíti a kiadó csapatát.

Lapunk nyugalmazott főszerkesztője, mindmáig aktív munkatársa, dr. Csongrády Béla is kitüntetésben részesült: a Nógrád Megyei Hírlap örökös tagja lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában