szerelmesek

2020.02.14. 11:20

Lezárult az Év párja verseny – gyarmati friss házasok nyerték az utónászutat

Február 13-án délben lezárult az Év párja verseny. A nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap fotópályázatára olyan Nógrád megyei párok jelentkezését vártuk, akik 2019-ben mondták ki a boldogító igent.

Sz. R.

Az év párja: Balga-Szűcs Adrienn és férje, Bálint

Összesen 34 Nógrád megyei pár mérette meg magát és több mint hétezer szavazat érkezett az indulókra. Hasonlóan a tavalyi évhez, idén is nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat ország-világnak a friss házasok. Köszönjük a részvételt, a nevezéseket, a sok-sok szavazatot, és természetesen gratulálunk a nyerteseknek!

A szavazáson a legtöbb, 1522 voksot megszerezve a 2 éjszakás utó­nászutat a badacsonytomaji Hotel Bonvino szállodába a balassagyarmati Balga-Szűcs Adrienn és férje, Bálint nyerte meg.

I. helyezett: Balga-Szűcs Adrienn és férje, Bálint

A második helyen 983 szavazattal a salgótarjáni házaspár, Pintér-Bangó Bianka és férje, István végzett. Az ő nyereményük egy 20 ezer forintos vacsorautalvány.

II. helyezett: Pintér-Bangó Bianka és férje, István

A harmadik helyen a bátonyterenyei Szirmai-Hegedűs Katalin és párja, Attila végzett. Nekik 574 szavazatot sikerült összegyűjteniük, így ők is egy vacsorautalványnak örülhetnek, 15 ezer forint értékben.

III. helyezett Szirmai-Hegedűs Katalin és férje, Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában