támogatás

2020.02.15. 15:00

Jótékonysági estet rendeztek Nagylócon

A napokban az önkormányzat és a nagylóci Faluvédő Egyesület közösen rendezett jótékonysági estet a nemrégiben felújított sportcsarnokban.

L. J.

Forrás: shutterstock

– A rendezvényen befolyt kicsivel több mint egymillió forintot a község központját csúfító, romos és veszélyes épület lebontására és a helyszín rendbetételére fordítjuk, amelynek munkálatait szintén a helyiek bevonásával és összefogásával tudunk majd kivitelezni – mondta el portálunknak Szalai Gábor, Nagylóc polgármestere.

– Szeretném megköszönni mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta ezt a településünk számára rendkívül fontos ügyet.

A bálon 230 ember, köztük néhány környékbeli polgármester is részt vett. Rajtuk kívül még több mint száz magánszemély és vállalkozás, valamint Szécsényfelfalu, Varsány, Hollókő, Piliny, Endrefalva, Magyargéc, Garáb, Ságújfalu és Nógrádmegyer község is átadta adományát. A jó hangulatról a Havanna táncegyüttes, valamint a Fábián Balázs és Kakas Péter duó gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában