elismerés

2020.01.27. 16:04

Dicséretben részesült a nógrádi Komka Péter a 38. Magyar Sajtófotó Pályázaton

Komka Péter, a Nógrád megyei fotóriporter Hospice című képriportja dicséretben részesült a 38. Magyar Sajtófotó Pályázaton.

Budapest, 2020. janur 27. Komka Pter, az MTI/MTVA fotriportere Hospice cm kpriportjnak msodik felvtele. Az egri Markhot Ferenc Krhz Hospice-osztlyn kszlt fotsorozat a 38. Magyar Sajtfot Plyzat Mindennapi let sorozat kategrijban dicsretben rszeslt 2019. janur 27-n. MTI/Komka Pter

Fotó: Komka Péter

Komka Péter, az egri Markhot Ferenc Kórház Hospice-osztályán készült fotósorozata a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat Mindennapi élet sorozat kategóriájában dicséretben részesült – számolt be az MTI. A győztes műveket a zsűri 2488 pályamű közül választotta ki.

A Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás egyébként már több mint harminc éve a fotóriporteri szakma legnagyobb hazai seregszemléje. A nyílt pályázatra amatőr és hivatásos fotográfusok egyaránt beküldhetik képeiket. A pályázatra beérkező pályaműveket évről évre tekintélyes magyar és külföldi szakemberekből álló zsűri bírálja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában