alapítványi bál

2019.12.14. 15:45

Az iskoláért és a diákokért báloztak Szécsényben

A Páter Bárkányi János Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban idén is megrendezésre került az alapítványi bál.

Sz. F.

Vidám nyitó műsor

Forrás: NMH

Fotó: Sz. F.

Az iskola aulájában 300-an vettek részt a batyusbálon. Az iskola igazgatója, Szenográdi Tamás üdvözlő szavai után köszönetet mondott a szülői szervezetnek, és a szervezet elnökének, Kanyó Gergelynének a segítő, támogató munkájáért. Szintén megköszönte a helyi és a környékbeli vállalkozók, civil szervezetek, magánszemélyek támogatását.

Vidám nyitó műsor
Fotó: Sz. F. / NMH

A bál hangulatos, vidám nyitó műsorral vette kezdetét, amelyben nagyrészt az iskola azon tanulói léptek fel, akik az iskola partnerintézményeinek művészeti oktatásában részesülnek. Deák Réka tanítványai modern táncot adtak elő. Garamvölgyi Andrea növendékei musicalek betétdalaival kedveskedtek a vendégeknek. Az intézmény tanulói átdolgozott koreográfiájú néptánccal szórakoztatták a jelenlévőket. Nagy sikere volt a szülők és pedagógusok alkotta csapat közös produkciójának. A műsoron szintén részt vettek a ferences atyák és ferences nővérek. Köszönhetően a támogatóknak, a sorsoláson sok tombolanyeremény is gazdára talált. A hajnalig tartó, jó hangulatú bálon a Santa Fe zenekar szolgáltatta a zenét. A bál bevételét, amely több mint egymillió forintot tett ki, az alapítvány az iskola vezetésével egyeztetve tantárgyi eszközök beszerzésére fogja fordítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában